Despre noi

    Societatea Q-GAZ S.R.L. este o societate independenta cu capital privat. Societatea este activa din anul 1997 si are in preocupari comertul si serviciile in domeniul aparaturii de masura si control industriale.
Din anul 1998, societatea distribuie aparatura de masura si componente pentru automatizari, produse de firma  ASHCROFT INSTRUMENTS GmbH (in special domeniile presiunii si temperaturii), iar din anul 1999 si o larga gama de consumabile industriale pentru inregistratoare produse in Germania (diagrame si hartie pentru diagrame, sisteme de scriere cu capilar, rezervor absorbant, etc.)

    Anul 2002 a insemnat inceputul reprezentarii companiei ISOTERMAL TECHNOLOGY Ltd. (Marea Britanie) – echipamente pentru masurarea temperaturilor. Inca de la inceputul activitatii, orientarea spre promovarea inaltei tehnologii in instrumentatie si calibrare a fost in centrul atentiei.

    Astfel, dupa vanzarea unui numar important de calibratoare, etaloane de presiune si mai recent, de temperatura, putem spune fara teama de a gresi, ca solutiile si produsele promovate, chiar daca nu sunt cele mai ieftine (sau mai ales din acest motiv) au oferit beneficiarilor deplina satisfactie tehnica si economica. In domeniul comercial, o politica de mare flexibilitate fata de beneficiar, fara angajamente neacoperite si in limite decente, a inceput sa isi arate rezultatele, numarul clientilor crescand de la an la an. Documentatia prezenta pe site ilustreaza, in rezumat, principalele game de aparate care pot fi oferite in momentul de fata, pe piata industriala romaneasca, din care exemplificam:

Traductori de presiune (clasici sau "inteligenti")
Traductori de temperatura
Manometre industriale cu diverse clase de precizie (1,6 % la 0,05%)
Termometre cu bimetal sau cu dilatare
Presostate si termostate (inclusiv pentru conditii speciale, Ex., oxigen, etc.)
Echipamente pentru masurare si etalonare in domeniul temperaturilor.
Consumabile industriale pentru majoritatea tipurilor de inregistratoare ale firmelor de prestigiu cum ar fi: Yokogawa, Foxboro, Taylor, Honeywell, Siemens, Fischer, etc. (diagrame normale sau pe hartie termosensibila, presosensibila, etc., brate pentru inregistratoare, sisteme de scriere cu capilar, rezervor absorbant, etc.)

   Datorita evolutiei tehnologice si a pietei, in anul 2017, societatea noastra si-a extins oferta si in domeniul debitmetrelor de precizie, societatea noastra fiind distribuitor al firmei ALICAT SCIENTIFIC (SUA).

    La cerere, functie de domeniul de interes, putem pune la dispozitie detalii tehnice amanuntite in cadrul fiecarei game de produse.
    Societatea ofera consultanta pentru alegerea variantelor optime, functie de aplicatia ceruta, garantie si postgarantie, piese de schimb.
 

BUCURESTI, Q-GAZ