Despre noi

    Societatea Q-GAZ S.R.L. este o societate independenta cu capital privat. Societatea este activa din anul 1997 si are in preocupari comertul si serviciile in domeniul aparaturii de masura si control pentru industrie si laboratoare de metrologie.
Din anul 1998, societatea distribuie aparatura de masura si componente pentru automatizari, produse de firma  ASHCROFT INSTRUMENTS GmbH (in special pentru presiuni si temperaturi)

    Anul 2002 a insemnat inceputul reprezentarii companiei ISOTHERMAL TECHNOLOGY Ltd. (Marea Britanie) – echipamente pentru masurarea cu precizie si etalonare in domeniul temperaturilor. Inca de la inceputul activitatii, orientarea spre promovarea inaltei tehnologii in instrumentatie si calibrare a fost in centrul atentiei.

    Astfel, dupa vanzarea unui numar important de calibratoare, etaloane de presiune si de temperatura, putem spune fara teama de a gresi, ca solutiile si produsele promovate, chiar daca nu sunt cele mai ieftine (sau mai ales din acest motiv) au oferit beneficiarilor deplina satisfactie tehnica si economica. In domeniul comercial, o politica de mare flexibilitate fata de beneficiar, fara angajamente neacoperite si in limite decente, a inceput sa isi arate rezultatele, numarul clientilor crescand de la an la an.

Documentatia prezenta pe site ilustreaza, in rezumat, principalele game de aparate care pot fi oferite in momentul de fata, pe piata industriala romaneasca, din care exemplificam:

  • Traductori de presiune (clasici sau “inteligenti”)
  • Traductori de temperatura
  • Manometre industriale cu diverse clase de precizie (1,6 % la 0,05%)
  • Termometre cu bimetal sau cu dilatare
  • Presostate si termostate (inclusiv pentru conditii speciale, Ex., oxigen, etc.)
  • Echipamente pentru masurare si etalonare in domeniul temperaturilor.

   In anul 2017, societatea noastra si-a extins oferta si in domeniul debitmetrelor de precizie, devenind distribuitor unic al producatorului american ALICAT SCIENTIFIC (USA).

    La cerere, in functie de domeniul de interes, putem pune la dispozitie detalii tehnice amanuntite in cadrul fiecarei game de produse.
    Societatea ofera consultanta pentru alegerea variantelor optime, functie de aplicatia ceruta, garantie si postgarantie, piese de schimb.
 

BUCURESTI, Q-GAZ