Return to Produse Alicat

Debitmetre masice și controlere

debitmetru masicDebitmetre masice

Debitmetrele masice măsoară debitul de gaze printr-un sistem și trebuie să fie precise, versatile, de încredere și rentabile. Seriile noastre M digitale/analogice de debitmetre masice au fost concepute pentru a îndeplini și depăși cerințele clientului.

controler debit masicControlere de debit masic

Controlerele noastre de debit masic sunt ușor de utilizat, rapide, fiabile, precise, rentabile și robuste. Ele fac o estimare precisă de calcul al controlului debitului de gaz. Click aici pentru a vedea controlerele noastre OEM de debit masic.

controler debit masic bidirectionalControlere de debit masic bidirecționale

Alicat prezintă primul controler de debit masic bidirecțional din lume, controlerul de debit cel mai versatil din lume. Ce vei face cu al tău?

controler gama whisperSeria  Whisper de debitmetre masice și controlere cu cădere redusă de presiune

Seria Whisper de la Alicat  de debitmetre masice și controlere cu cădere redusă de presiune oferă o cădere de presiune la nivelul 0.2PSID la intervale de 0.5SCCM până la 500SLPM, fără nici un sacrificiu în funcții sau beneficii.

debitmetru masic portabilDebitmetre masice și calibratoare portabile

Alimentate cu baterie calibratoarele portabile de debit multigamă, sunt robuste și avantajoase. Bucurați-vă de viteza și caracteristicile instrumentelor Alicat fără a avea grija montării sau a surselor de alimentare.

composerSelector de Gaz COMPOSER™ software de calibrare Gas Mix
Amestecuri de gaz personalizate pentru măsurarea precisă a gazelor mixte, incluse pe majoritatea instrumentelor de debit masic Alicat. Necesarul dumneavoastră de debit se va schimba. COMPOSER™ de la Alicat este gata să se adapteze cu dvs., din mers. A trecut ziua instrumentelor de debit de unică folosință.