Noutăţi

Alicat Scientific produce cele mai rapide debitmetre masice din lume, controlere pentru debitmetre masice și controlere de presiune. Cu un timp de răspuns de 5ms, o livrare rapidă și acces imediat la ingineri de aplicatii, Alicat vă ajută să găsiți soluția potrivită…  rapid. Toate instrumentele noastre includ certificate de calibrare trasabile NIST și exclusiv în industrie o garanție pe viață. Aflați de ce produsele noastre sunt cea mai bună alegere pentru laborator și aplicații industriale.

debitetru masic debit de lichid controler presiune
Debitmetre masice și controlere

Realizează un control stabil, care răspunde debitelor de proces și a presiunilor cu citiri în timp real ale debitului masic, debitului volumetric, temperaturii și presiunii. Calibratoare de debit portabile asigură verificarea instantanee a debitelor.

Debitmetre de lichide și controlere

Monitorizeză și controlează debitul lichidului, cu un timp de răspuns din industria de vârf, care pot ține pasul chiar cu cele mai rapide în aplicații de dozare și de distribuire. Disponibil cu linii simultane de citire a presiunii.

Controlere de presiune și manometre

Controlul absolut al presiunii sau presiunii diferențiale de curgere, terminal sau de vid, a aplicațiilor în timp real. Controlere dual-valve care elimină evacuarea de gaze de proces scumpe.

 

S.C. Q-Gaz s.r.l. BUCURESTI, Ianuarie 2017