Return to Produse Isotech

Calibratoare industriale

Atunci când este necesară o verificare rapidă sau calibrarea unor senzori mai mici gamele Quick-Cal (-12°C…350°C) și Fast-Cal (35°C…650°C) sunt alegerea ideală. Modelul 983 este un instrument ideal și dedicat pentru configurarea senzorilor de suprafață de la 35°C la 350°C.
Seria Isotech 4000 (Isocal-6) acoperă intervalul de temperatură -45°C…250°C cu o flexibilitate de neegalat. Se utilizează ca bloc uscat (Dry Block), baie de lichid cu agitator, punct de zero °C, calibrare senzori de suprafață, calibrare termometre cu infraroșu și cu celule de punct triplu ITS-90.
Aceste unități sunt mai puțin portabile și mai lente ca răspuns decât celelalte modele, dar oferă o adâncime de imersie până la 300 mm, la temperaturi cuprinse între -25°C și 700°C. Volumele substanțial mai mari oferă o capacitate mai mare și sunt potrivite senzorilor care necesită o adâncime mai mare de imersie.
Calibratoarele Isis se utilizează la temperaturi de până la -100°C fiind singurele calibratoare cu bloc uscat din lume, care funcționează la o temperatură atât de scăzută. Acum este posibilă calibrarea senzorilor de temperatură  la temperaturi ultra scăzute, fără a fi nevoie de o baie cu lichid.
Acești senzori industriali etalon sunt ideali pentru utilizare în teren precum și laborator. Atât termorezistențele cât și termocuplele sunt potrivite pentru utilizare ca etaloane de lucru în calibratoarele cu bloc uscat și cu lichid, sau pentru gama noastră de termometre de precizie.