Return to Calibratoare industriale

Calibratoare rapide Quick-Cal și Fast-Cal

Quick-CalSeria Quick-Cal
Calibratoare rapide de temperatură
Gama de testere Quick-Cal are în componență 2 modele. Calibratorul de temperatură scăzută acoperă intervalul de temperatură de la -12°C la +140°C, ceea ce îl face ideal pentru industria medicală, sterilizare și industria alimentară. Calibratorul de înaltă temperatură acoperă intervalul de temperatură de la 30°C la 350°C. Manualul care însoțește Quick-Cal conține sfaturi utile despre cum să obțineți cele mai bune rezultate cu ajutorul calibratorului. Accesoriile opționale mai includ o carcasă de transport, inserții alternative și o baterie reîncărcabilă pentru Calibratorul rapid de temperatură joasă

Aplicaţii: Gama de testere Quick-Cal de la Isotech este ideală pentru aplicațiile mai puțin exacte în care calibratoarele noastre mai mari și cu specificații mai bune, nu sunt necesare.

 

Fast-CalSeria Fast-Cal
Calibratoare rapide de temperatură
La începutul anului 2004, 20 de ingineri cu experiență, din multe părți ale lumii, au fost rugați să producă specificația lor ideală pentru un calibrator industrial. Cele mai importante zece cerințe ale acestora, în ordinea priorității, sunt: robust, ușor, ușor de utilizat pe teren, raport cost/beneficiu ridicat, răspuns rapid, stabilitate ridicată, funcții de economisire a timpului, testare cu senzori multipli, software, design modern, conform cu cele mai recente reglementări. Gama de calibratoare Fast-Cal are în componență 4 modele, care acoperă împreună un domeniu total de temperatură de la -35°C(la Tamb=20°C) la +650°C.

Aplicaţii: Gama de testere Fast-Cal de la Isotech este ideală pentru aplicațiile de validare a mașinilor de spălat și dezinfectat, a sterilizatoarelor cu abur și a autoclavelor.

 

Model 983Modelul 983
Calibrator rapid de suprafață model 983
Modelul 983 este un sistem ușor de calibrare portabil, conceput pentru senzori de suprafață. Placa de suprafață plană este fabricată din aluminiu prelucrat cu precizie. Senzorul care urmează să fie testat este plasat pur și simplu pe suprafață, pentru o precizie mai mare, un senzor de suprafață calibrat poate fi plasat alături și cei doi comparați. Senzorul de control intern este situat imediat sub suprafața plăcii. Intervalul de temperatură este de la 35°C la 350°C și este setat de un controler de temperatură avansat, dar ușor de utilizat. O interfață de PC este inclusă ca standard, împreună cu un convertor RS232 și software Windows.

Aplicaţii: Calibrarea rapidă a senzorilor de suprafață.