Return to Termorezistențe și termocuple etalon

Termorezistențe etalon

Caracteristici:

Aceste termorezistențe de platină sunt ideale pentru utilizarea pe teren și laborator. Potrivite pentru utilizare ca standarde de lucru în Calibratoarele cu bloc uscat și băile cu lichid, sau ca sonde de înaltă precizie pentru gama noastră de indicatoare de temperatură.

NOU: Sunt disponibile acum și sonde etalon unghiulare de 90º la o temperatură maximă de 660°C. Acestea sunt utilizate în principal în calibratoarele noastre de temperatură portabile, pentru aplicații în care senzorii supuși testării au montat un cap terminal, care altfel ar obstrucționa un senzor de referință mai lung. Acești senzori ar trebui să fie calibrați ca sistem împreună cu unitatea de calibrare portabilă.

Toate termometrele sunt acoperite cu metal și mai puțin fragile și sunt mai accesibile decât gama Isotech de etaloane primare cu rezistență de platină destinate utilizării exclusive în laboratoare și sunt găsite în catalogul  nostru ”Laboratoarele primare și secundare”.

Toate termorezistențele utilizează pentru măsurare o înfășurare de platină realizată manual, pentru a oferi o precizie ridicată și o derivă minimă în timp. Laboratorul acreditat UKAS al Isotech poate realiza calibrări la cea mai mică incertitudine.

Specificații tehnice

R0

100 Ω ± 0,05 Ω

Alfa (α)

0,003850 ± 0,000005

Conformitate Standard

IEC 60751

Stabilitate

0.010 Ω/an

Curent recomandat

1 mA

Încălzirea interinsecă la 1 mA

0,004°C

Calibrare

Opțional – calibrare UKAS. (vedeți specificația tehnică pdf pentru incertitudini)

Conexiune

4 fire

Temperatură maximă suportată de mâner

80°C

Aplicații: senzor etalon  de lucru pentru teren și laborator.